Daha 13 yaşında ama..

ADLİYE, MANŞET

Hırsızlık suçundan 38 dava dosyası bulunan hırsızlık zanlısı 13 yaşında ki çocuk tutuklandı. İznik’in Çampınar köyünde yaşayan 13 yaşında ki S. A. köylüyü canından bezdirdi. Orta okul 1. sınıfta okulunu terkeden A. 5 yıl boyunca Çampınar köyünün kabusu oldu. Yaşadığı köyde hırsızlık yapan küçük çocuk, yaşı tutmadığı gerekçesiyle serbest kalıyordu.

AMCASININ EVİNE GİRDİ
En son işinde öz amcasının evine girerek 25 TL alan ve daha sonra yakalanan A. bu kez hakim karşısına çıktı. daha önce 13 yaşından küçük olduğu gerekçesiyle 38 dava dosyasının 30’u kapanmıştı. 13 yaşını dolduran A. hali hazırda olan 8 dava dosyası ile işlediği son suçu birleştirildi. Hakim karşısına çıkarılan A. tutuklanarak Bursa F Tipi ceza evine gönderildi.

ABİSİ VE ARKADAŞLARINI İHBAR ETTİ
Geçtiğimiz ay aynı köyde yaşayan S. A. ve arkadaşları K. Ş., Ş. Ş., uyuşturucu kullanmak ve temin etmek suçundan yakalanarak tutuklanmıştı. Olayı ihbar edenin ie S. A’nın kardeşi S.A. olduğu ortaya çıktı.

Hırsızlık suçlarından tutuklu yargılanacak olan S. A’nın ortaya çıkan fotoğrafların da argo tabir edilen parmak işareti dikkat çekti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Fill out this field
Fill out this field
Lütfen geçerli bir e-posta adresi yazın.