Kırşehir’de 5.0 şiddetinde deprem korkuttu! Deprem Ankara’da da hissedildi

GÜNDEM

Ankara’da akşam saat 19.40 sıralarından meydana gelen deprem vatandaşları korkuttu. Ankara’da yaşanan deprem kentin büyük bir bölümünden hissedilirken, sosyal medya da çok sayıda deprem paylaşımı yapıldı.

Akşam 19.40 sıralarında Kırşehir’de yaşanan 5.0 şiddetinde yaşanan deprem Kırşehir’de olduğu gibi Ankara’da da hissedildi. Merkez üstü Çiçekdağı olan deprem AFAD tarafından 5.0 şiddetinde olduğu açıklandı.

Ankara’da deprem mi oldu?

Ankara’daki deprem kaç şiddetinde oldu? Ankara’nın Elmadağ ilçesinde Saat 19.26’da 5.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem çevre il ve ilçelerden de hissedildi. Türkiye’de yaşanan son depremleri haberimizden öğrenebilirsiniz.

Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü’nden alınan son bilgiye göre Saat 19.26’da Ankara’nın Elmadağ ilçesinde 5.4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem çevre il ve ilçelerden de hissedildi.

Kırşehir’de yaşanan deprem Ankara’da da hissedilirken, bölgede oturan vatandaşlarda büyük bir paniğe neden oldu. Deprem sonrasında ilk belirlemelere göre can ve mal kaybı yaşanmadı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Fill out this field
Fill out this field
Lütfen geçerli bir e-posta adresi yazın.