Asus Pegasus X005 özellikler ve fotoğrafları internete sızdı

Asus Pegasus X005 özellikler ve fotoğrafları internete sızdı

TEKNOLOJİ

Teknoloji dünyasının Tayvan’lı dev firması Asus’un son modeli olan Asus Pegasus X005 akıllı telefonu internete sızdı. Asus Pegasus X005 özellikleri ve Asus Pegasus X005 fotoğrafları internete düşmesiyle büyük heyecan yarattı.

Asus Firması Tayvanlı teknoloji devlerinden birisi olup akıllı telefonların sıra ile çıkacağı 2016 yılı içerisinde bu yarışta bende varım dercesine yeni bir akıllı telefonu ilk defa gündeme geldi. Akıllı Telefon, TENAA isimli regülasyon kurumundan gerekli sertifikayı alırken diğer telefonlar gibi basına sızdırıldı. Asus ZenFone ailesinden farklı olacağı özelliklerinden belli olan Asus Pegasus X005’i sizlerle paylaşalım.

2015 yılı içerisinde birden fazla ZenFone modeliyle karşımıza çıkıp model çeşitliliği ile bizleri şaşırtan Asus şimdi de yeni bir model ile gündemde. Asus Pegasus X005 olarak tanımladığımız bu cihazın aslında gerçek adının ne olacağı henüz netlik kazanmdı zira resmi bir açıklama olmadığından isim her şekilde değiştirilebilir.Biz şimdilik Pegasus X005 olarak bu cihazı tanıyalım. Çünkü bu telefon diğer asus ürünü olan ZenFone 2 ailesinden biri gibi gözükmüyor. Ancak Asus 2016 yılına henüz girdiğimiz şu günde 2016 yılının ilk yeni telefon haberi olarak karşımıza çıkmayı başardı.

TENAA’dan ortaya atılan bilgilere göre Asus Pegasus X005 isimli akıllı telefonun teknik özellikleri cihaz hakkında, Asus için gelecek vadediyor desek yerinde olur. Telefonda Full HD çözünürlüğe sahip 5.5 inç boyutunda bir ekran bekleniyor. Arka taraftaki kamera 13 MP, ön kamera ise 5 MP çözünürlüğüne sahip olacağı belirtilmiş. Bu telefon gücünü 8 çekirdekli 1.3 GHz hızındaki yongadan alacak. Ancak bu yonganın hangi şirkete ait olacağı belli değil. Intel, MediaTek veya Qualcomm olabilir.Gerçi başka işlemci de kullanılmıyor desek yerinde olur. 2 GB RAM, 16 GB depolama alanı, 4G LTE desteği, çift SIM kart seçeneği gibi özelliklerin olacağı belirtiliyor. Telefonun kutusundan Android 5.1 Lollipop sürümü ve Zen UI arayüz ile çıkması bekleniyor. 176 gram ağırlığa sahip akıllı telefonun ölçüleri ise 155 x 76.4 x 9 mm şeklinde deniyor.

Her ne kadar pahalı denebilecek telefon özelliklerini üzerinde barındırmasa da orta sınıf kullanıcılara uygun fiyatla donanımsal bir akıllı telefonun geleceği müjdesini buradan verelim. Asus Pegasus X005’in uygun fiyat ve 4G LTE teknolojisini barındırması ülkemizde cazip sınıf akıllı telefonlardan olarak adlandırılacaktır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Fill out this field
Fill out this field
Lütfen geçerli bir e-posta adresi yazın.