Bağımlılık konferansı düzenlendi

SÜRMANŞET, YAŞAM

İznik’te yanı başımızdaki tehlike!

27 Ekim, Salı günü İznik Kaymakamlığı Konferans Salonunda İznik halkına yönelik olarak Marmara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi öğretim üyesi Prof.Dr. Feyza Arıcıoğlu tarafından sunulan ” Yanı başımızdaki Tehlike: Bağımlılık” konulu bir konferans düzenlendi.

Prof.Dr. Arıcıoğlu bağımlılık türleri hakkında bilgi verirken, bağımlı olan kişilerin tanı ve takibinde izlenecek yollar hakkında açıklamalarda bulundu ve bağımlılığın temel olarak merakla başlayan bir süreç olduğunun altını çizdi. Konferansın açılıs konusmasını yapan İznik Kaymakamı sayın Ali Hamza Pehlivan, bu tarz calışmaların kendileri tarafından her zaman destekleneceği bildirerek konusmacıya ve Konferansı düzenleyen Çocuklar Hepimizin Egitim ve Ögretimi Destekleme Derneği yönetimine teşekkür etti.

Dernek yönetimi ise İznik’te başlattıkları konferans serisinin ilki olan bağımlılık konferansının ardından yeni konferansların öğrenci, öğretmen ve halka yönelik olarak devam edeceğini ve derneğin çalışmalarını hayata geçirmesinde her zaman destek olan İznik Kaymakamlığı’na ve ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne teşekkürlerini bildirdi.

unnamed (4)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Fill out this field
Fill out this field
Lütfen geçerli bir e-posta adresi yazın.