Bursa Büyükşehir Belediyesi, vatandaşın yanında

SAĞLIK

CHP’li Bursa Büyükşehir Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışını Ramazan ayında da sahada büyütmeye devam ediyor. Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, yaşlı, engelli ve yatağa bağımlı vatandaşların temel sağlık ve temizlik hizmetlerine erişimini kesintisiz sağlıyor.

Dayanışmanın Somut Örneği

17 ilçede 20 hasta nakil ambulansı ve 48 mobil araçla hizmet veren ekipler, evde bakım hizmetleri kapsamında hemşirelik, psikolog, ebelik, diyetisyen hizmetlerinin yanı sıra temizlik ve bakım destekleri sunuyor. Ramazan ayında da evlere gidilerek temizlik hizmetleri titizlikle gerçekleştiriliyor.

Binlerce Vatandaşa Temel Sağlık Hizmeti

  • Hemşirelik hizmetleri: 72.088 kez

  • Banyo ve kişisel bakım: 52.643 kez

  • Ambulansla nakil: 25.005 kişiye, 368.132 sefer

  • Fizik tedavi desteği: 13.379 kez

  • Uzman ziyaretleri: 1.078 kez

  • Doktor muayenesi: 6.733 kez

  • Psikolojik danışmanlık: 2.968 kez

  • Ev temizlik hizmeti: 3.312 kez

  • Sağlık Otobüsü ile kontroller: 27.325 kişi

Vatandaşlar, zor zamanlarda yanlarında olan belediyeye teşekkür ederken, Ramazan ayında da hizmetlerin devam etmesinden memnuniyet duyduklarını belirtti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Fill out this field
Fill out this field
Lütfen geçerli bir e-posta adresi yazın.