CHP’den anneler günü kahvaltısı

GÜNDEM, MANŞET

Cumhuriyet Halk Partisi İznik ilçe başkanlığı ve kadın kolları, Anneler Günü programı düzenledi. Yönetim kurulu üyesi, kadın kollarından sorumlu başkan yardımcısı Feruzan Gök ve kadın kolları başkan vekili Hamide Hander’in düzenlediği Anneler Gününde annelere kahvaltı verildi. Bazilika Çay bahçesinde düzenlenen etkinliğe çok sayıda anne katıldı.

????????????????????????????????????

CHP ilçe başkanı Ayan Özer’inde katıldığı programda annelere hediyeler takdim edildi.

????????????????????????????????????

Başta tüm annelerin anneler gününü kutlayan kadın kolları, “Türk milletine Atatürk’ü armağan eden Zübeyde hanımı da rahmetle anıyoruz” dedi.
“Bizler istedik ki tüm annelerimizi ve yüzyılın lideri Mustafa Kemal Atatürk’ün annesi Zübeyde hanımı saygı ve rahmetle birlikte analım. Türk milletine Atatürk’ü armağan eden Zübeyde hanımı hatırlamak demek; bağımsızlığımızı, cumhuriyetimizi ve değerlerini korumak, savunmak demektir. Her büyük lider bir annenin eseridir. Her çocuk da bir annenin hayalinde ki önderidir. Zübeyde hanım şahsında tüm eli öpülesi sevgi dolu fedakar, merhametli ve şefkatli annelerimizin bir kez daha hatırlıyor, annelerimizin önünde saygıyla eğiliyoruz.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Fill out this field
Fill out this field
Lütfen geçerli bir e-posta adresi yazın.