Mustafa Bozbey, Ramazan ayını ruhuna yakışır şekilde karşılamak için tüm hazırlıkların tamamlandığını belirterek, “Tüm İslam âleminin Ramazan ayını kutluyorum” dedi.
Bursa Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Şubat ayı ikinci toplantısı, Başkan Mustafa Bozbey’in başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantı öncesinde konuşan Bozbey, Ramazan ayının paylaşma ve dayanışma ayı olduğunu vurguladı.
17 İlçede İftar Sofraları
Kent genelinde kapsamlı bir hazırlık yapıldığını ifade eden Bozbey, işlek caddelerin mahyalarla süslendiğini söyledi. 17 ilçede her gün farklı noktalarda iftar sofraları kurulacağını belirten Bozbey, sabit iftar noktalarını şu şekilde sıraladı:
-
Emirsultan
-
İnegöl İshakpaşa BURULAŞ Otoparkı
-
Fomara Fevzi Çakmak Katlı Otoparkı
-
Değirmenönü Mahallesi
Ayrıca iftara yetişemeyen vatandaşlar için 14 farklı ulaşım noktasında iftariyelik dağıtımı yapılacağı açıklandı.
1060 Mahallede İkram
Bozbey, Bursa’daki 1060 mahallede teravih namazı sonrasında ikramlarda bulunulacağını ifade ederek, kent lokantalarında ihtiyaç sahiplerine desteklerin süreceğini belirtti. Ramazan desteğinin bu yıl da devam edeceğini dile getirdi.
Kültürpark’ta kurulacak Ramazan Meydanı’nda geleneksel atmosferin yaşatılacağını kaydeden Bozbey, “Ramazan ayının kentimize ve ülkemize bereket ve huzur getirmesini diliyorum. Birliğimizin ve beraberliğimizin daim olması dileğiyle tüm İslam âleminin Ramazan ayını kutluyorum. Tüm Bursalılara hayırlı Ramazanlar diliyorum” ifadelerini kullandı.
















