Eğitim Melekleri 1. Yılını Kutladı

Eğitim Melekleri 1. Yılını Kutladı

GÜNDEM

“Çocuklar Hepimizin” sloganıyla yola çıkan bir gurup eğitim gönüllüsü, 2014 yılında kurdukları Eğitim ve Öğretimi Destekleme Derneği ile umut dağıtmaya başladı.

Dernek, İznik’in Darka Tatil Köyü Sosyal Tesislerinde yaşayan eğitim gönüllüsü bayanlar tarafından kuruldu. Doç. Dr. Şermin Tetik’in başkanı olduğu Eğitim ve Öğretimi Destekleme Derneği’nin (EÖDD) 1’inci yıl dönümü önceki akşam kutlandı. Darka’da bir araya gelen dernek üyeleri, ilk yaş günü pastası kesti.

“İznik’te bir çocuğum var,okuyacak” projesi kapsamında çalışmalarını yürüten dernek, öğrencilere ulaşarak burs desteği sağlamak ve çocukların sosyal gelişimine katkıda bulunmak üzere çalışmalar yürütüyor.

AMAÇ İYİ BİR GELECEK

Dernek başkanı Doç Dr. Şermin Tetik, “1. yıl dönümümüz de derneğin kuruluşundan bugüne yapılan aktiviteleri ve yeni eğitim döneminde yapılması planlanan projeleri gözden geçirdik. İznik ve çevresinde yaşayan çocuklar için nasıl daha iyi bir gelecek sağlarız konusun da istişareler yaptık. Bu doğrultu da projelerimiz var. Eğitim gönüllüsü arkadaşlarımızın her biri bu konuda çok başarılı. Heyecan dolular. Çok sayıda öneri sunup ve proje üretiyorlar. Her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Ortaya sunulan öneri ve projeleri en kısa zamanda hayata geçirmek istiyoruz” dedi.

Eğitim Melekleri 1. Yılını Kutladı