Genç girişimciler İznik’te buluştu

EKONOMİ, MANŞET

TOBB, BTSO Genç Girişimciler icra kurulu Ekim ayı olağan toplantılarını İznik’te gerçekleştirdi. Genç girişimciler, Darka Tatil Köyünde bir araya geldiler.

İznik kaymakamı Ali Hamza Pehlivan’ın da katıldığı kahvaltılı toplantıda, BTSO Genç Girişimciler olarak Başkan Kağan Yeşil ve başkan yardımcısı Taylan Devrim Ercan, İznik TSO Meclis başkanı Serkan Mançolar, başkan yardımcısı Ömer Sindel Işık, Bursa merkezden Abidin Şakir Özen, Fatih Aslan, Asaf Yalçın İstanbullu, Şükrü Çekmişoğlu, Mustafa Altın, İnegöl’den Umut Ortakçı, Yenişehir’den Çetin Şen, Gemlik’ten Kemal Öncü, Orhangazi’den Musa Öztürk, Kemalpaşa’dan İbrahim Özmen İznik göl sahilinde bir araya geldi.

Yapılan istişare toplantısında 2015 ve 2016 yılı faaliyet konuları ele alınırken gerçekleştirilecek Kıbrıs programı masaya yatırıldı. Genç girişimciler olarak Kıbrıs’taki iş adamları ile birlik ve beraberliğin pekiştirilmesi amacı ile yapılacak Kıbrıs gezisinin 19 Kasım 2015 tarihinde yapılması kararlaştırıldı. Başkan Kağan Yeşil, kaymakam Pehlivan’a günün anısına plaket takdim etti.

Katılımcılar kahvaltı sonrasında basına kapalı toplantı gerçekleştirdi. Ardından İznik’i gezdiler.

31-izn-1-1-

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Fill out this field
Fill out this field
Lütfen geçerli bir e-posta adresi yazın.