Okul da ilaç içti

MANŞET, YAŞAM

16 yaşında ki öğrenci sosyal paylaşım hesabından saatler önce “Haberin yok ölüyorum” diye yazdı. Ve arkasından okul da ilaç içerek intihara kalkıştı.
İznik’te 16 yaşın daki öğrenci, eğitim gördüğü okul da ilaç içerek intihara kalkıştı. Olay İznik Çok Programlı Anadolu Lisesin de meydana geldi. Lise 1. sınıf öğrencisi İ. S., (16) ders gördüğü saatlerde girdiği bunalım sonucu çok miktar da ağrı kesici ilaç içti.

Kısa bir süre sonra aldığı ilacın etkisiyle fenalaşan S’ye okul idarecileri müdahale etti. Küçük öğrenci, okula çağrılan annesi tarafından ticari taksi ile İznik Devlet Devlet Hastanesine götürüldü. Acil serviste müşehade altına alınan S., çocuk servisine yatırıldı. S’nin durumunun iyi olduğu öğrenildi.
İ.S’nin Facebook’ta ki sosyal paylaşımında aşkı çağrıştıran duygu yüklü ifadelere yer verdiği görüldü. S’nin paylaşımlarında, “Ölüyorum haberin yok. Sevgiyi kitaplarda değil gözlerde ara. Mevsimin suçu yok yokluğun soğuk” gibi sözlerler dikkat çekti. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Fill out this field
Fill out this field
Lütfen geçerli bir e-posta adresi yazın.