Onun adı Samsung doğasında var Galaxy S7 üretmek

TEKNOLOJİ

Galaxy S7 akıllı cep modellerinde yer alan daha aktif ve daha başarılı özellikler nelerdir? Galaxy S7 fiyatı ne kadardır?

Son günlerin en önemli konularından olan ve milyonların merakla beklediği Samsung‘un yeni süper amiral gemisi Galaxy S7 modeline yönelik yeni görüntüler ve önemli bilgiler sızdırıldı.
Henüz birkaç gün önce sizlerle paylaştığımız yeni S7 modeli hakkında “Samsung Galaxy S7, S7 Plus Kasa Görüntüleri Sızdırıldı” başlıklı yazımız ilginizi çekebilir.

Yeni sızdırılan görseller, birer render görüntüsü değil, Galaxy S7‘nin donanım altyapısını ortaya çıkaran gerçek görüntüleri, ve bu görüntüler üzerinden yapılan render videosunu içerirken, diğer taraftan S7’ye yönelik bazı önemli donanımlara yönelik bilgiler de ortaya çıkmış oldu.

galaxy-s7-kasa-goruntu3Gerçek olduğu tahmin edilen sızdırılan bu son görüntülerde, S7’nin bir önceki Galaxy S6 modeliyle, kasa görünümü olarak oldukça benzediği görülüyor. Samsung’un iki yılda bir yeni model tasarımı değiştirdiği için, zaten tahmin edilen bu durumu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Fill out this field
Fill out this field
Lütfen geçerli bir e-posta adresi yazın.